پارک علم و فناوری سلامت شهید سلیمانی

دانشگاه علوم پزشکی تهران

11 تیر 1403 دوشنبه

نهمین جلسه شورای مدیران پارک برگزار شد

نهمین جلسه شورای مدیران پارک در 11 اردیبهشت ماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، پارک علم و فناوری سلامت شهید سلیمانی، نهمین جلسه شورای مدیران پارک با حضور دکتر بیگلر رئیس پارک علم و فناوری و معاونین و مدیران پارک در روز سه شنبه 11 اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این جلسه دکتر دادگر معاون توسعه فناوری پارک با بیان اقدامات زیرساختی انجام شده در زمین پارک از جمله: اجرای سیستم آبیاری فضای سبز، روشنایی زمین پارک و خط برق کارگاهی، فرآیند اجرایی برنامه های آتی پارک را تشریح کرد.

سپس دکتر بیگلر، با تاکید بر تسریع انتقال برق کارگاهی 240 کیلو وات به زمین پارک، اولویت های پارک را اجرای پست 5 مگا وات و آغاز عملیات ساخت ساختمان 10 طبقه ستادی پارک عنوان کرد.

در ادامه ایشان از روند بازسازی فضای اداری پارک جهت استقرار شرکت های دانش بنیان واقع در خیابان کریمخان زند تهران بازدید کرد.